Ο Μάκης Σεργίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας και δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC στο ΓΣΠ. Δίστασε να κάνει πρόβλεψη αφού δίνει ίσες πιθανότητες στις δύο ομάδες και έδωσε χαρακτηριστικά συγκεκριμένο παράδειγμα για να το δικαιολογήσει.

Αναλυτικά:

Που θα κριθεί πιστεύεις ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC;
«Οι πιθανότητες είναι 50-50 για εμένα. Υπάρχει μία ομάδα η οποία έχει τεράστια εμπειρία στο θεσμό που σαφώς θα αντλήσει μεγάλη δυναμική από τον κόσμο της. Από την άλλη υπάρχει μία ομάδα…σταχτοπούτα θα την έλεγα διότι θα ζήσει τελικό για πρώτη φορά και ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος στους παίκτες και στον κόσμο της».

Μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη για τον κυπελλούχο βάση τα όσα είδες από τις δύο ομάδες;
«Οι προβλέψεις και το πως θα κυλήσει αυτό το παιχνίδι πιστεύω είναι μεγάλο ρίσκο, γι’ αυτό δεν θα δώσω πλεονέκτημα ή φαβορί. Να δώσω ένα παράδειγμα για να δικαιολογήσω αυτό που λέω. Πριν από δύο χρόνια η Ομόνοια αντιμετώπιζε τον Εθνικό στο ΓΣΠ με τον κόσμο της στο πλευρό της όπως και τώρα. Η ομάδα της Άχνας ήταν διαβαθμισμένη και όλοι περίμεναν ότι η Ομόνοια θα κατακτήσει άνετα το κύπελλο αλλά είδαμε όλοι τί χρειάστηκε να κάνει αφού στην διαδικασία των πέναλτι κατάφερε τελικά να σηκώσει το τρόπαιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν νιώθω σίγουρος να δώσω πρόβλεψη».