Ο Τζέιντον Σάντσο κατάφερε να φτάσει φέτος μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ, έκανε τον κόσμο να τον αποθεώσει για τις εμφανίσεις του στα ημιτελικά κόντρα στην Παρί και ίσως με τον τρόπο του να θέλησε να ρίξει αλάτι στις πολλές «πληγές» του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ως γνωστόν, ο Άγγλος εξτρέμ είχε ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολλανδό προπονητή των «κόκκινων διαβόλων». Είχε τεθεί εκτός ομάδας, οι διαφορές τους δεν γινόταν να γεφυρωθούν και η επιστροφή στη Βεστφαλία λειτούργησε ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή.
Λίγους μήνες αργότερα, ο Σάντσο δίνει το «παρών» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την 1η του Ιούνη στο Λονδίνο και λίγο μετά τη θριαμβευτική πρόκριση με τη δεύτερη νίκη επί της Παρί στα ημιτελικά, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μάλλον είχε διάθεση για… απαντήσεις.
«Σε όλους τους υπόλοιπους, σε όσους αμφισβητούν, σε όσους δεν πετυχαίνουν, με ανακατεύετε…» αναφέρει ο Drake στο συγκεκριμένο κλιπ που δημοσίευσε ο Σάντσο και φυσικά όλος ο κόσμος κάνει λόγο για «μπηχτή» στον Έρικ Τεν Χαγκ.