Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας είναι δικό του δημιούργημα.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-2 στο Βικελίδης είναι πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι είναι δικό του επίτευγμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά μαγικό. Αν λάβουμε υπόψιν από πού ξεκινήσαμε, τις μηδαμινές πιθανότητες που μας έδιναν όλοι, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για την ευρωπαϊκή πορεία μας.

Είναι φανταστική αυτή η πορεία που έχουμε κάνει. Ακόμη και σήμερα σ’ ένα φανταστικό παιχνίδι που είχε κι αυτό δυσκολίες. Στα τελευταία 15′ μείναμε με 10 παίκτες. Αντικατοπτρίζει μία σεζόν που είχαμε δυσκολίες, αλλά τις προσπεράσαμε. Είναι ξεχωριστό αυτό που συνέβη σήμερα, είναι ξεχωριστό και φανταστικό αυτό για μας.

Θέλω να επισημάνω πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα και το σημερινό μας επίτευγμα ανήκουν στο αφεντικό μας, στον μεγαλομέτοχό μας, τον κ. Σαββίδη. Αυτός είναι που δημιούργησε την πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, αυτός έφερε τους ποδοσφαιριστές μας.

Αφεντικό σ’ ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα βήμα παραπάνω αυτό για τον ΠΑΟΚ αυτή η σεζόν. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα, φτάνοντας για δεύτερη χρονιά σε τρία χρόνια στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό είναι δικό του επίτευγμα. Και πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο και τον ευχαριστώ πολύ».