Απογοητευμένος με την εξέλιξη του ντέρμπι των «αιωνίων» και τελικώς με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Κόντης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε να διαχειριστούν καλύτερα το ματς όσο είχαν το προβάδισμα, δηλώνοντας πως άπαντες θα δουλέψουν σκληρά στον χρόνο που απομένει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μέσω του οποίου θα έρθει και η ευρωπαϊκή έξοδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη:

«Φάνηκε ότι μόλις δεχθήκαμε το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αφήσαμε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αν σε πιέζει είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμασταν πιο προσεκτικοί, να διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι. Είχαμε κάποια θέματα με παίκτες που έπρεπε να βγουν αλλαγή, και δεν ήταν προγραμματισμένες αυτές οι αλλαγές. Κρίμα πραγματικά γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, παίξαμε ένα ματς και τέλος. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε τον τίτλο. Δείξαμε πράγματα σήμερα, έχουμε ομάδα να τα καταφέρει και θα δουλέψουμε και άλλο στις επόμενες ημέρες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο».