Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού τριών προσώπων, μετά από διάρρηξη της κατοικίας τους στην Πάφο και επίθεση που δέχθηκαν από αριθμό προσώπων, το βράδυ που πέρασε. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο 21χρονος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τα μέλη του ΤΑΕ. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων της διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, του τραυματισμού, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, της μαχαιροφορίας, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της οχλαγωγίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 25, 23 και 20 ετών, γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή, αριθμός προσώπων, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρια και διάφορα επιθετικά όργανα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην κατοικία τους, στην Πάφο, όπου και επιτέθηκαν εναντίον τους.

Οι τρεις τους έτυχαν ιατρικών εξετάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ο 25χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και στο σώμα και ο 23χρονος έφερε ερυθρότητα και εκδορές στο πρόσωπο. Αφού έτυχαν περίθαλψης, πήραν εξιτήριο.

Σημειώνεται πως γύρω στις 2:25 τα ξημερώματα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα Αραβικής καταγωγής. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν διάφορα επιθετικά όργανα, όπως ξύλινα ρόπαλα και κομμάτια από μπετόν, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Και τα επτά πρόσωπα, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με πληροφορία που λήφθηκε, γύρω στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου, για συμπλοκή αλλοδαπών έξω από το εμπορικό κέντρο της πόλης. Μετά την πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε μία ομάδα 40 περίπου ατόμων, τα οποία στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, με στόχο να διαπιστωθεί κατά πόσο οι τρεις υποθέσεις συνδέονται.#

ΠΗΓΗ: REPORTER