Είχε σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική. Το μόνο που απέμενε για τη Σέλτικ ήταν ένα ματς και το πάρτι τίτλου! Οι Κέλτες νίκησαν (3-2) με περιπετειώδη τρόπο τη Σεντ Μίρεν (που τους υποδέχτηκε με pasillo), στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, και στη συνέχεια πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και δωδέκατο τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Σεντ Μίρεν προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Ο’Χάρα (1-0 στο 7’ και 2-1 στο 24’). Ο Ρίλεϊ ήταν αυτός που ισοφάρισε αρχικά (1-1 στο 21’) και ο Φουρουχάσι στο 37’ έκανε το 2-2.

Ο Λουίς Πάλμα ήταν αυτός που έδωσε ακόμα πιο γλυκιά γεύση στην ημέρα. Ο πρώην παίκτης του Άρη στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του πάρτι.

Το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία και για τον Τζο Χαρτ, ο οποίος -εμφανώς συγκινημένος- έδωσε το τελευταίο του ματς της καριέρας του. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στο 88′ (για το standing ovation που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις) και γνώρισε μοναδική αποθέωση.

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν Χαρτς και Ρέιντζερς, που έμειναν στο 3-3, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μεγάλη ισοφάριση με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα (2-3 στο 82’, 3-3 στο 95’).