Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 αποκάλυψε πως δεν είχε πιστέψει πως η μετεγγραφή-βόμβα του Βρετανού στη Scuderia Ferrari ήταν πραγματική.
Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Σεμπάστιαν Φέτελ και όχι άδικα. Ο Γερμανός έκανε το πρώτο του βήμα επιστροφής στους αγώνες, καθώς πραγματοποίησε δοκιμές με την Porsche 963 που αγωνίζεται στο WEC. Έτσι, έθεσε υποψηφιότητα ώστε να πάρει μέρος στις φετινές 24 Ώρες Λε Μαν στις 15-16 Ιουνίου.
Τον ελεύθερό του χρόνο ο Φέτελ επιλέγει να τον περνά μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Οι συνεντεύξεις του είναι ελάχιστες, ενώ φέτος δεν έχει παραστεί σε κάποιο Grand Prix της Formula 1.
Τώρα είναι η πρώτη φορά που ο 36χρονος μίλησε για τη μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στη Scuderia Ferrari από το 2025. Ο Γερμανός έδωσε συνέντευξη στο Sky Germany και ανέφερε.

«Ο Λιούις βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στη Formula 1. Έχει τεράστια εμπειρία και περισσότερες επιτυχίες από κάθε άλλο οδηγό στην ιστορία. Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στη Ferrari, όμως η αλλαγή περιβάλλοντος θα είναι δύσκολη, ειδικά στο ξεκίνημα. Όλα τα γνωστά πρόσωπά θα εξαφανιστούν και πρέπει να συνηθίσει σε ένα νέο περιβάλλον. Όμως πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα και θα ανταπεξέλθει στις συνθήκες. Ήμουν δύσπιστος σχετικά με την είδηση πως θα πάει ο Χάμιλτον στη Ferrari. Στην αρχή δεν το πίστεψα. Μετά αποδείχθηκε πως ήταν αλήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λιούις», ήταν τα λόγια του Φέτελ.
Προς το παρόν είναι άγνωστο αν ο 4 παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θέλει να επιστρέψει στους αγώνες. Το σίγουρο είναι πως εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με τη συμμετοχή του στους αγώνες αντοχής και συγκεκριμένα στο WEC να είναι μία επιλογή.