Έτοιμοι για…νέα έκρηξη οι Ομονοιάτες. Βλέποντας αυτό το ποδοσφαιρικό συνονθύλευμα που παρουσιάστηκε με την ΑΕΚ, δεν αντέχουν να μείνει το σκηνικό όπως έχει και περιμένουν (αν μη τι άλλο) από τον πρόεδρο να προβεί σε κινήσεις τέτοιες που να καταλογίσουν ευθύνες σε αυτούς που πρέπει.
Το μεγάλο ερώτημα, είναι αν ο κύριος Παπασταύρου θα πάρει την απόφαση και ποια θα είναι αυτή.
Δικαιούται να συνεχίσει να βρίσκεται στην Ομόνοια ο  Γέσπερ Γιάνσον; Αν ρωτηθούν 100 Ομονοιάτες, οι 95 (τουλάχιστον) δεν εμπιστεύονται πλέον το Σουηδό.
Έχει τύχη η ομάδα με αυτό τον προπονητή που έφερε ο Γιάνσον και πίστεψε ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σωφρόνη;
Τι προπονητής είναι τελικά ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ; Αλήθεια, τι είναι ο Νορβηγός; Ακόμα και αν μπορεί κάποιος να πει ότι θέλει χρόνο, εντούτοις με το μικρό δείγμα, κάθε άλλο παρά κόουτς που μπορεί κάποιος να τον εμπιστευθεί είναι.
Τεράστια τα θέματα του Σουηδού και του Νορβηγού. Σε σημείο μάλιστα που ακόμα και οι τρεις μεταγραφές Ιανουαρίου, δεν αλλάζουν την άποψη του κόσμου ότι αυτό το δίδυμο, δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει να βρίσκεται στην Ομόνοια.
Αναφορικά με την ουσία και αν ο πρόεδρος θα προχωρήσει σε αποφάσεις, είναι το μεγάλο ερώτημα. Απλά, κυριαρχεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η άποψη που θέλει «τελειωμένο» το Γιάνσον και αν αυτή επιβεβαιωθεί, θα φύγει…πίσω του ή μαζί του και ο προπονητής που επέλεξε να φέρει.
Όλα αυτά, ενώ την Κυριακή η ομάδα…πάει να παίξει ματς 6ης θέσης με τον Απόλλωνα εκτός έδρας!