Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός έκλεισε δύο μεταγραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν για τον δανεισμό του εξτρέμ Τζοβάνε Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (με οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι) και την αγορά του στόπερ Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε. Λίγα λεπτά μετά, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τις δύο προσθήκες.

Οι δύο μεταγραφές έγιναν θρίλερ λόγω πίεσης χρόνου, αλλά τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ολυμπιακός δήλωσε στην ΕΠΟ την απόκτηση των δύο παικτών, όπως και τη διακοπή του δανεισμού του Τζάκσον Πορόζο.

Ο Ρούμπεν Βέζο γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1994 στο Σετούμπαλ και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια. Η Βαλένθια τον απέκτησε από εκεί το 2014 για 2 εκατ. ευρώ και έμεινε εκεί για μια πενταετία με εξαίρεση δύο δανεισμούς σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία μετά τον δανεισμό του τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ από τις «νυχτερίδες» για 5 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.