Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανυψώσουν την… κατακρεουργημένη τους ψυχολογία. Ο Καρβαλιάλ θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Βικελίδης, με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για μία τέτοιου είδους… απόδραση.

Η επικαιρότητα έχει κατακλιστεί από τον… χείμαρρο των μεταγραφικών κινήσεων που πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός. Τους Ναβάρο και Μάρτινς, διαδέχθηκαν οι Τσικίνιο και Όρτα, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να περιμένουν ακόμη, τουλάχιστον τρεις με τέσσερις κινήσεις.

Πάντοτε η ονοματολογία και οι ενδεχόμενες μεταγραφές μίας ομάδας, γεμίζουν με αισιοδοξία τους οπαδούς της. Άλλωστε η ελπίδα για βελτίωση και τα τεράστια όνειρα, πραγματοποιούνται όταν οι καινούργιο ποδοσφαιριστές φτάνουν στο αεροδρόμιο και φωτογραφίζονται με τη νέα τους φανέλα.

Ωραία και καλά όλα αυτά για τους Πειραιώτες, η συζήτηση όμως για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη… μοίρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν ένα κάκιστο «φεγγάρι», σε μία χρονιά που μοιάζει από νωρίς να χάνονται όλοι οι στόχοι, που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ήττα από την ΑΕΚ (2-1, 07/01) και ο αποκλεισμός  από τον θεσμό του Κυπέλλου, δια… χειρός Παναθηναϊκού (0-0 κανονική διάρκεια, 7-6 στα πέναλτι, 17/01), ήταν δύο δυνατά «χτυπήματα», από τα οποία ο Ολυμπιακός καλείται να επανέλθει και μάλιστα άμεσα.

Ο Άρης θα φιλοξενήσεις τους «ερυθρόλευκους» στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30, 21/01) για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να βγάλει αντίδραση.

Το ρόστερ αλλάζει συνεχώς και οι τραυματισμοί δημιουργούν έξτρα «πονοκεφάλους» στον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως, μπορεί να βασίζεται σε έναν άνθρωπο, για να τον βγάλει από την δύσκολη αυτή θέση.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο ποδοσφαιριστής που… τιμωρεί σταθερά τους «κίτρινους» και ο προπονητής του Ολυμπιακού, πρόκειται να στηριχθεί πάνω στον Έλληνα διεθνή. Ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αποτελεί έναν από τους διακριθέντες στον Πειραιά.

Ο Άρης αποτελεί το αγαπημένο… θύμα του Μασούρα, με τον μεσοεπιθετικό να τον έχει «πληγώσει», σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις στις 22 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι. Περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην ποδοσφαιρική του ζωή.

Γενικά στην καριέρα του αποτελεί έναν «φονέα γιγάντων», με έξι τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ, τρία στον Παναθηναϊκό και επτά στον ΠΑΟΚ. Μία εξαιρετική συγκομιδή για έναν ποδοσφαιριστή, που συχνά πυκνά ακούει το…. ανάθεμα από την «ερυθρόλευκη» κερκίδα.

Επιστρέφοντας ξανά στο παιχνίδι της Κυριακής (21/01), τα βλέμματα που αναμένονται να… πέσουν πάνω στον Μασούρα, καθώς στην ιστορία αυτού του ζευγαριού, είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών.

Τα οκτώ του τέρματα, ξεπερνούν τα πέντε των Χασάν και Ελ Αραμπί, αλλά και τα έξι του Αλεξανδρή. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει παραπάνω φορές, είναι ο… διψήφιος Τζόρτζεβιτς, που είχε βρει τον δρόμο προς την «κίτρινη» εστία, σε 10 διαφορετικές περιπτώσεις.

Δεν είναι και λίγο για έναν παίκτη, να βλέπει πως βρίσκεται πίσω μόνο από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Γιώργος Μασούρας θα πρέπει να το έχει αυτό το επίτευγμα ως… καμάρι.