Τριήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο Γιάννης Αναστασίου, αποφάσισε να τους ξεκουράσει καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν πολύ βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, με πολλά και συνεχόμενα σημαντικά παιγνίδια.
Παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους. Έτσι οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Δευτέρα του Πάσχα, με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιγνίδι πρωταθλήματος με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (11/5), με το μυαλό φυσικά να είναι στραμμένο στον μεγάλο τελικό κυπέλλου…
Η προσοχή από βδομάδας θα είναι στραμμένη στους Φαμπιάνο και Λανγκ. Θα ανεβάσουν ρυθμό και αν καταφέρουν να προπονηθούν κανονικά θα βρίσκονται στην αποστολή και βεβαίως θα είναι διαθέσιμοι και στον τελικό κυπέλλου. Πάντως περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει έχει ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας. Δεδομένα θα απουσιάζει ο άτυχος Μπεζούς.
Μέσα από τις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει και τις προθέσεις του ο τεχνικός της Ομόνοιας, για το αν θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές ή πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κι ενώ θα ακολουθήσει ο τελικός κυπέλλου.