Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και δεν έκρυψε τη μεγάλη δίψα του για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί τον Χ-factor του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, αποτελώντας μία πολύτιμη μονάδα στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ.

Μιλώντας μετά τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ κι αν περίμενε τα τέσσερα γκολ που έβαλαν οι Ερυθρόλευκοι, τόνισε πως: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί γνωρίζοντας πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της, ξέρει πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη. Πολύ δύσκολο να της επιβληθεί. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ομάδα μας. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας.» 

Για την προσωπικότητα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο:«Είναι κάτι που εύχομαι. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο που πάντα μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή τη στιγμή. Αυτήν την ευκαιρία. Να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή μέσα στο γήπεδό μας».

Όσο για τους στόχους του και τη συνέχεια υπογράμμισε πώς: «Aπό την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήθελα να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδας. Νομίζω αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Και γιατί όχι να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο. Είναι ένας στόχος που έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο (ο τελικός) και θέλω πολύ να το κατακτήσω».