Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μίλησε στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ για τα χθεσινά επεισόδια στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»:

«Οι έλεγχοι υπήρχαν στις εισόδους. Έχουμε δει και στο ΓΣΠ τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά και στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” να υπάρχουν κρυμμένες τσάντες με ποσότητες από αυτά τα αντικείμενα. Υπάρχουν κροτίδες που έχουν το μέγεθος δαχτύλου. Διέφυγαν της αστυνομίας γιατί κρύβονται σε απόκρυφα να περνούν και από παράγοντες, έγιναν συλλήψεις δεν θα φωτογραφίσουμε άτομα.

Για χθες διερευνάται το γεγονός πώς ήρθαν σταρξη του αγώνα. Επενέβη και ο Αίαντας, μετά ακολούθησαν όσα ακολούθησαν. Το τι ακολούθησε με τη χρήση επικίνδυνων αντικειμένων, ειδοποιήθηκε ο διαιτητής για το τι είχε προηγηθεί. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να διακόψει τον αγώνα λόγω επικινδυνότητας λόγω μη επαρκής αστυνόμευσης από τον υπεύθυνο ασφαλείας. Για εμάς προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Είχαμε μικροτραυματισμούς, μιας γυναίκας 41 ετών και ενός μικρού κοριτσιού. Προς το παρόν δεν έγινε σύλληψη, φορούσαν κουκούλες αλλά έχουμε υλικό».

Για τη διακοπή: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε συνομιλήσει με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ο Υπουργός ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε επαρκής αστυνόμευση με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας».