Η εντυπωσιακή σύντροφός του με καταγωγή από το Ιράν, Εστρέλα Νούρι, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με… πρωτοσέλιδο που προαναγγέλλει γάμο με τον «μαέστρο» του Ολυμπιακού κι όλα συγκλίνουν στο ότι ο Γουόκαπ και η Εστρέλα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας παρότι είναι μαζί για μόλις λίγους μήνες.

Σε αυτό το μικρό διάστημα βέβαια, απολαμβάνουν τον έρωτά τους, συγκατοικούν από τον περασμένο Σεπτέμβρη και πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις τη Νούρι, είναι συνέχεια στο ΣΕΦ και απολαμβάνει τον έρωτά της να κάνει… παπάδες με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αμφότεροι αγαπούν την Ελλάδα και έχουν σκοπό, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να μείνουν για χρόνια εδώ, με τον Γουόκαπ να έχει πάρει ως γνωστόν και ελληνικό διαβατήριο.

Τα περί… εκκλησίας άλλωστε αποκάλυψε η ίδια η Εστρέλα μιλώντας στα «Παραπολιτικά» όπου δήλωσε ότι «βρήκα το άλλο μου μισό. Σκεφτόμαστε τον γάμο».
Η 29χρονη Νούρι έχει καταγωγή από το Ιράν αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, αλλά ασχολείται με το μόντελινγκ, την υποκριτική, το τραγούδι και το stand-up comedy, ενώ στην Αθήνα κάνει παρέα με τη σύζυγο του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok