Τρία παιχνίδια εντός και άλλα δύο εκτός θα δώσει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του 2023. Αρχικά θα υποδεχθεί την ΑΕΛ σήμερα, Δευτέρα (27/11) στην «Αρένα», μετά θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τον Άρη.
Ακολούθως, θα έχει μία δύσκολη έξοδο καθώς θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό στο Δασάκι, ενώ το τελευταίο ματς στο 2023 είναι προγραμματισμένο στις 22 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τη Δόξα στην «Αρένα». Αν πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει μέχρι το τέλος του 2023 σ’ αυτή την 5άδα αγώνων, τότε πιθανότατα θα αλλάξει την πορεία της…
Βεβαίως δεν μπορεί να σκέφτεται τα επόμενα, παρά μόνο αυτό που έχει μπροστά της. Αν δεν κερδίσει την ΑΕΛ, τότε μάταια θα μιλάμε για το πρόγραμμα και θα πάει στράφι το διπλό επί του Απόλλωνα.
Το επιπλέον ενδιαφέρον στην ομάδα της Λάρνακας αφορά τις αλλαγές που θα προβεί ο Μπεν Σιμόν σε τακτική και πρόσωπα. Δύσκολα μπορεί να προβεί κανείς ακόμη σε εκτιμήσεις, αφού δεν υπάρχει… προηγούμενο.
Ο Φακούντο Σάντσες θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Γκαρσία αριστερά, με τους Τόμοβιτς-Ρομπέρζ στα στόπερ χωρίς να αποκλείουμε τον Μιλίτσεβιτς, έχοντας τον Πίριτς στο τέρμα.
Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Λέδες-Πονς, με τον Φαράζ στο ένα άκρο και έναν εκ των Γκιούρτσο-Τόνγκια στο άλλο, με τον Ντίμερς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σολ.

Ανδρέας Βεντούρης