Σημερινό (22/11) δημοσίευμα της ιστοσελίδας rangersnews.uk, η οποία ασχολείται με τα θέματα της Ρέιντζερς, θυμήθηκε τον Ντάλσιο κάνοντας αναφορά στον επικείμενο ευρωπαϊκό αγώνα με τον Άρη, την ερχόμενη Πέμπτη στο Άιμπροξ!
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στην ομάδα της Σκωτίας τη σεζόν 2017-18, καταγράφοντας μόλις μία συμμετοχή, ως αλλαγή στο ματς με την Χάμιλτον στις 29 Σεπτεμβρίου 2027!
«Οι Ρέιντζερς θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Λεμεσού την επόμενη εβδομάδα, αλλά η κυπριακή ομάδα θα έχει πρωτίστως μια συνάντηση με έναν μάλλον ξεχασμένο πρώην παίκτη της Τζερς, τον Ντάλσιο. Ο Ντάλτσιο θα μείνει πιθανότατα ως μία από τις πιο ξεχασμένες μεταγραφές των Ρέιντζερς τα τελευταία χρόνια. Ο Πέδρο Καϊσίνια έσπευσε να τον υπογράψει ως δανεικό από την Μπενφίκα Β’, πιστεύοντας ότι είχε μεγάλες δυνατότητες αλλά κατέγραψε μόνο μία εμφάνιση. Τώρα στα 27 του, ο Ντάλσιο έχει γίνει διεθνής με τη Γουινέα-Μπισάου και έχει ανακάμψει μετά από μια δοκιμαστική περίοδο στη Γλασκώβη.Αυτό που μπορεί να μπερδέψει τους οπαδούς των Ρέιντζερς είναι ότι ο Ντάλσιο αγωνίζεται του σε μια νέα θέση. Στη Ρέιντζερς ήταν εξτρέμ, αλλά αγωνίζεται πλέον ως κεντρικός χαφ κι έχει βασικό ρόλο στο ΑΠΟΕΛ», αναφέρεται στο δημοσίευμα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λευκωσίας.

Belenenses SAD v SC Braga - Liga NOS
Καταλήγοντας, αναφέρει για τη Ρέιντζερς και τις επόμενες υποχρεώσεις της, ανάμεσά τους και ο αγώνας με τον Άρη: «Η Ρέιντζερς είχε αρκετούς παίκτες που ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο για να παίξουν για τις χώρες τους, αλλά τώρα θα επιστρέψουν στη Γλασκώβη. Το ταξίδι αυτού του Σαββατοκύριακου στο Αμπερντίν θα είναι η προτεραιότητα, αλλά η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει επίσης ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού την επόμενη Πέμπτη.
Η Ρέιντζερς είναι σε καλή θέση για να προκριθεί στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ και μια νίκη επί του Άρη θα απομάκρυνε την πίεση ενόψει της Ρεάλ Μπέτις».

Ανδρέας Βεντούρης