Απ’ τα όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, κρατήσαμε την εξής ατάκα όταν ρωτήθηκε για την βελτίωση που παρουσίασε η ΑΕΚ στα προηγούμενα δύο ματς, παρότι δεν είχε κερδίσει: «ήρθε η ώρα να το επιβεβαιώσουμε».
Έξι λέξεις που αποτυπώνουν ακριβώς την κατάσταση στην ομάδα της Λάρνακας. Την καλή εικόνα μετά από λίγο καιρό δεν τη θυμάται κανείς. Αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα και το αν θα πετύχεις ή όχι το στόχο σου.
Είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα και ουδείς μπορεί να την αλλάξει. Ήρθε λοιπόν η ώρα για την ΑΕΚ να δείξει ότι όντως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη και να πάρει αποτελέσματα, που τόσο πολύ έχει ανάγκη μετά το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.
Δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στην «Αρένα». Πριν από τα διαδοχικά ντέρμπι, είναι αδήριτη ανάγκη η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Εκτός πλάνων είναι οι Γκαλιόλο, Κατελάρης, Κάσας και Πονς. Αναμένεται ότι ο Μιλίτσεβιτς θα επιστρέψει στην άμυνα μαζί με τον Τόμοβιτς, ο Λέδες θα καλύψει-πλην απροόπτου-το κενό του Πονς, ενώ…παίζεται μια θέση στα άκρα της επίθεσης μεταξύ Τόνγκια και Γκιούρτσο.

Ανδρέας Βεντούρης