Δεν αργούν οι τελικές εξελίξεις στο θέμα του Σαρλί Μουσοντά για την Ανόρθωση. Είναι θέμα ωρών (ούτως ή άλλως την Παρασκευή κλείνει και το παράθυρο για τους άνεργους και τους δανεικούς) κι όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική της κίνηση.
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θεωρείτο ως ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να έχει την εξέλιξη που θα μπορούσε. Τα τελευταία χρόνια ψάχνει τα…πατήματά του και είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Ιανουάριο του 2016, μόλις πέρυσι κατέγραψε για πρώτη φορά διψήφιο αριθμό συμμετοχών, συγκεκριμένα 17 με τη Λεβάντε, αλλά οι 15 ως αλλαγή.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και πέρυσι, αγωνίστηκε βασικός μόλις σε τέσσερα ματς –δύο με τη Λεβάντε και άλλα δύο με τη Σέλτικ, όπως μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω πίνακα.
Είναι λοιπόν εμφανές ότι η Ανόρθωση επιδιώκει να επενδύσει στο κίνητρο του ποδοσφαιριστή για «restart», όπως είχε κάνει και με άλλες περιπτώσεις το φετινό καλοκαίρι (Καστέλ, Αρμπολέδα, Ουαγκέ κ.λ.π).
Εάν όλα κυλήσουν ομαλώς και τον εντάξει στο δυναμικό της, θα προχωρήσει σε ένα ακόμη στοίχημα. Αν το κερδίσει καλώς, αν όχι…δεν θα έχει και πολλά να χάσει!

Ανδρέας Βεντούρης