Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έφτασαν στο τέλος τους, καθώς μετά τα εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκαν την Παρασκευή, το πρωί της Δευτέρας πιάνουν δουλειά καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.
Η επίσημη πρώτη, στην παρουσία κόσμου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Σωτήρας. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές προσεχώς, ενδεχομένως και αύριο Δευτέρα. Να σημειώσουμε πως στο πρώτο ραντεβού δεν θα βρίσκονται όλοι οι νεοαποκτηθέντες, καθώς κάποιοι θα ενταχθούν στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ωστόσο θα δώσουν το παρών και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν τεθεί εκτός πλάνων.
Είναι ένα άλλο κομμάτι που συγκεντρώνει το δικό του ενδιαφέρον. Η Ανόρθωση δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τα συμβόλαια των Αμπαρτζουμιάν, Κίκο, Νινγκά, Γουαρίς και Αντωνιάδη, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται.
Μέχρι στιγμής η Ανόρθωση πραγματοποίησε εφτά μεταγραφές. Φραν Γκαρσία Σολσόνα, Στέφανος Χαραλάμπους, Σέρχιο Καστέλ, Ιβάν Αρμπολέδα, Γιάννης Κάργας, Μούσα Ουαγκέ και Ναμπίλ Μαρμούκ. Αναμένονται τουλάχιστον άλλες πέντε, με δύο μέσους, δύο εξτρέμ κι ένα σέντερ φορ.
Τη Δευτέρα στις 11:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου ο νέος προπονητής της ομάδας, Νταβίντ Γκαγιέγκο.

Ανδρέας Βεντούρης