Δημοσίευμα της ιστοσελίδας one.co.il στο Ισραήλ (ΕΔΩ), στέλνει τον Γκανέζο επιθετικό Πάτρικ Τβουμάσι στην Πάφος FC! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παφιακή ομάδα τα βρήκε σε όλα με την Μακάμπι Νετάνια για την απόκτησή του, καταβάλλοντας το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ (!), με τους Ισραηλινούς να διατηρούν το 30% των δικαιωμάτων του, ενώ κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα πολύ ψηλό συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 500.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο!
Σημειώνεται ότι τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και σύντομα θα επισημοποιηθεί το «deal»! Ο Τβουμάσι μάλιστα θα αποχαιρετήσει σήμερα τους συμπαίκτες του και σύντομα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Πάφος FC!
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή. Πέρυσι πέτυχε 7 γκολ σε 25 συμμετοχές με την Μακάμπι Νετάνια και πρόπερσι άλλα τόσα σε 15 ματς! Πέρασε επίσης από Ανόβερο, Γκαζιαντέμπ, Αστάνα, Άμκαρ Ρωσίας και Σπάρτακς Γιούρμαλα.
Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της παφιακής ομάδας. Σε επαφή που είχαμε με συνάδελφο στο Ισραήλ, μας μετέφερε πως ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο περσινό πρωτάθλημα, με μοναδικό…αστερίσκο ότι δεν διακρίνεται για τη σταθερότητα της απόδοσής του σε ψηλό επίπεδο. Μας τόνισε ωστόσο ότι στην καλή του μέρα ο Τβουμάσι μπορεί άνετα να κάνει τη διαφορά…

Ανδρέας Βεντούρης