Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

-Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Είπαμε πολλές φορές ότι τα παιχνίδια του β’ γκρουπ είναι ανούσια και δεν είναι εύκολο να δώσουν κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Βάζαμε το σταυρό μας κάθε φορά που τελείωνε ένα παιχνίδι χωρίς τραυματισμό. Αυτό κάναμε και χθες. Είπαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα παιχνίδια για τον τελικό αλλά είναι δύσκολο. Βγάλαμε μία καλή εικόνα, μας άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος κυρίως γιατί δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα».

-Αν είναι αρνητικό το ότι δεν δίνει ανταγωνιστικά παιχνίδια: «Το Σάββατο δεν θα ρισκάρουμε τίποτα, ο προπονητής μας θα χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα προφυλαχθούν παίκτες ενόψει του τελικού. Δεν μας νοιάζει όποιος κι αν πει το οτιδήποτε γι’ αυτό το παιχνίδι».

-Για τους τραυματίες: «Ο Μιραλάς αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν, δεν έδωσε αυτά που θέλαμε να δώσει. Πριν το παιχνίδι είχε ενόχληση και ένιωσε ότι δεν θα ήταν καλό να αγωνιστεί για να μην ρισκάρει περισσότερο. Φραντζής, Τιμπόλα και Μπεραχίνο είναι τραυματίες αλλά έχουν πιθανότητες να προλάβουν. Κάσα και Μπιλοβάρ έχουν επίσης κάποια μικροπροβλήματα. Θα παίξουν στον τελικό όποιοι θα είναι έτοιμοι».

-Για τη φημολογία ότι αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας αγόρασαν εισιτήρια στη Δυτική κερκίδα: «Είναι μία παραπληροφόρηση. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου το δείξει. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Είναι πλαστά και ψεύτικα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Προσφέρουμε εισιτήριο διαρκείας δωρεάν τη νέα σεζόν σε όποιον είναι κάτοχος εισιτηρίου για την εξέδρα της ΑΕΛ και δεν είναι ΑΕΛίστας».