Aνακοίνωση από την ΑΕΛ με την οποία ενημερώνει πως παιδιά από την Ουκρανία φιλοξενήθηκαν στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ» και είδαν δια ζώσης τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
«Η πολιτιστική και κοινωνικής προσφορά και δράση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο συνεχίστηκε και στο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Η Διοίκηση της ΑΕΛ φιλοξένησε στη Προεδρική σουίτα του «Σταδίου ΆλφαΜεγα» παιδιά από το Irpin της Ουκρανίας, μια από τις περιοχές που καταστράφηκαν από τις πολεμικές συρράξεις.
Τα παιδιά βρίσκονται στη Κύπρο για αθλητικό camp που διοργανώνεται από τις 12 Απριλίου μέχρι 23 Μαΐου από το «ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ Ανδρέας Σοφοκλέους» σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Майбутнє – дітям» , τα υπουργεία εξωτερικών και αθλητισμού της Ουκρανίας και με την υποστήριξη της πρεσβείας της Ουκρανίας στη Κύπρο.
Τα παιδιά προπονούνται σε κατάλληλες εγκαταστάσεις μακριά από το άγχος και τις τραυματικές εμπειρίες που προκαλεί ο πόλεμος.
Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο «Στάδιο Άλφαμεγα» και παρακολούθησαν τον ημιτελικό Κυπέλλου ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μπιλοβάρ».