Μία πολύ ωραία εμπειρία έζησαν τα παιδιά που έδωσαν το παρών τους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου, όπου κάθε Σάββατο πραγματοποιούνται οι «Εκπαιδευτικές Δράσεις». Καλεσμένοι αυτή τη φορά ήταν ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Δημήτρης Μακρής, ο  προπονητής της Πανίκος Κοσμά, ο βοηθός προπονητή Αδάμος Αδάμου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Πάρτου, οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Κουμπαρής, Χρίστος Καλλής, Μάρκος Μιχαήλ, Ανδρέας Σιήκκης, Παναγιώτης Λοϊζίδης και Λεόντιος Δημοσθένους, αλλά κι αρκετά παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, με τον προπονητή τους Γιώτη Ποντικό.
Άπαντες μίλησαν στα παιδιά για την πορεία τους στο ποδόσφαιρο, την ίδια την ομάδα αλλά και το τι χρειάζεται για να πετύχουν τους στόχους τους. Το μήνυμα που πέρασαν άπαντες είναι πως θα πρέπει όλοι να βάζουμε ψηλούς στόχους και ταυτόχρονα, με θέληση και προσπάθεια να τους υλοποιούμε. Τα παιδιά πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό, έχοντας την ευκαιρία να υποβάλουν κι αυτά τις δικές τους ερωτήσεις.
Το πρόγραμμα «Εκπαιδευτικές Δράσεις» έχει καθιερωθεί πλέον στη Βιβλιοθήκη Αραδίππου κι αποτελεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων, υπό την καθοδήγηση της Ρέας Κουμπαρή η οποία ομολογουμένως κάνει εξαιρετική δουλειά, σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα.

Ανδρέας Βεντούρης