Ο Αντόνιο Πριέτο έχει την ευθύνη του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν, μόνο που το μοντέλο δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο σε σχέση με την τρέχουσα. Κατ’ ακρίβεια, υπάρχει μία μεγάλη διαφορά.
Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προχωρεί στις επαφές με υποψήφιους προπονητές, δεν είναι όμως αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση. Ο Πριέτο θα καταθέσει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση κι αυτή είναι που θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Στην Ανόρθωση θέλουν να αποφύγουν το φετινό πάθημα και να μην πέσει το βάρος των σημαντικών αποφάσεων σε ένα και μόνο άτομο. Ας μη ξεχνάμε ότι επικεφαλής της ομάδας προγραμματισμού είναι ο ίδιος ο πρόεδρος, Ανδρέας Σάντης…
Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αρκετές συμπάθειες στην Ανόρθωση, καθώς συγκεντρώνει το πακέτο που ψάχνουν στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ στη λίστα του Πριέτο βρίσκεται μεταξύ άλλων κι ο συμπατριώτης του, Βίκτορ Σάντσεθ. Η τελική απόφαση πάντως δεν θα αργήσει να ληφθεί, καθώς η υπόθεση του νέου προπονητή της «κυρίας» βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ανδρέας Βεντούρης