Μετά την ήττα από τον Άρη, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου κάλεσε άπαντες να γυρίσουν σελίδα και να σκέφτονται μόνο το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.
«Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη του. Την Τετάρτη έχουμε ένα αγώνα που είναι περισσότερο από ένα ματς. Παίζουμε μία πρόκριση στο κύπελλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το είναι μα. Δεν υπάρχει τίποτα, δεν θα πρέπει να υπάρχει τίποτα. Πρέπει όλες μας οι σκέψεις να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο ματς της Τετάρτης. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο τον αγώνα αυτό να σκεφτόμαστε. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την Ομόνοια».
Τι μπορεί να αλλάξει σε λίγες μέρες ενόψει ΑΠΟΕΛ; «Αυτό που μπορεί να τα κάνει όλα  σε αυτά τα ματς είναι το τριφύλλι στο στήθος. Είναι η ιστορία της ομάδας, ο πληγωμένος εγωισμός. Πρέπει να το θέλουμε πολύ στο γήπεδο και στην κερκίδα. Πρέπει να τα νιώσουμε όλα αυτά. Ούτε οι πιο φορμαρισμένες ομάδες κερδίζουν πάντα αυτά τα ματς, ούτε αυτές που βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση».