Ακόμα μία…σούπερ ποδοσφαιρική παράσταση από το Μοχάμεντ Μπεν. Ο Μιλόγεβιτς έβαλε στην ομάδα του ένα παίκτη με απίστευτη ποιότητα.
Δημιουργός και των τριών γκολ στο ντέρμπι με την Ομόνοια ( μέτρησαν βέβαια τα δύο) και μία συνέχεια των αγώνων με Απόλλωνα και ΕΝΠ.
Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Μπεν εξελίσσεται σε σπουδαία μεταγραφική προσθήκη, η οποία αντανακλά στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.
Έχει φοβερά κτυπήματα φάουλ-κόρνερ, έχει εκτελεστική δεινότητα και γενικά τα έχει όλα όσα πρέπει για ένα επιθετικό ποδοσφαιριστή.
Γίνεται αντιληπτό, ότι αυτή η μεταγραφική προσθήκη, είναι ικανή να δώσει στην ομάδα αυτά που τις έλειπαν και ειδικά το εύκολο γκολ.
Α
ναφορικά ε τη σημασία της νίκης πάνω στην Ομόνοια, σαφώς και πρόκειται για τεράστια επιτυχία με τα δεδομένα που είχε να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ με την κακή του αγωνιστική εικόνα στο α’ ημίχρονο, στη συνέχεια ισοφάρισε, πέτυχε το δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε και ακολούθησε η αποβολή του Καρώ στο 69’.
Παρόλα αυτά το γκολ του Ντάλσιο στο 86’ δίνει πολλές πιθανότητες για την πρόκριση, όμως μέχρι την 1η Μαρτίου υπάρχουν δύο ματς στο πρωτάθλημα με τη Δόξα και την Ομόνοια και όπως είπε ο Μιλόγεβιτς, εκεί επικεντρώνεται η προσοχή.