Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Ρεάλ που προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague χάρη στην νίκη του στο Game 5 επί της Μακάμπι, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην “Uber Arena” (παλαιότερα γνωστή ως “Mercedes-Benz Arena) στο Βερολίνο, χωρητικότητας 14.500 θέσεων.

Απολύτως λογικά, μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έχουν γίνει είναι τα πόσα εισιτήρια δικαιούνται οι “πράσινοι”. Όπως λοιπόν είναι γνωστό εδώ και καιρό, κάθε φιναλίστ του Final Four δικαιούται αρχικά 600 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του, ενώ κάποια θα διατεθούν σε χορηγούς. Η πλειοψηφία των εισιτηρίων ωστόσο διατέθηκε στις 19 Δεκεμβρίου από το επίσημο σάιτ της EuroLeague και χρειάστηκαν μόλις 4 ώρες για να εξαντληθούν.

Το γεγονός αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει μόνο 600 φίλους στο πλευρό του. Πρέπει να θεωρείται αρχικά δεδομένο ότι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί ένα “μαγικό χαρτάκι”, αφού με ανακοίνωσή της η EuroLeague Basketball είχε ενημερώσει τον Δεκέμβριο ότι το 19% των εισιτήριων που πωλήθηκαν κατέληξαν σε Έλληνες φιλάθλους.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων του Final Four του Βερολίνου και το παράθυρο που δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να βρουν ένα “μαγικό χαρτάκι” παρά το Sold Out που έχει ανακοινώσει η EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague χάρη στην νίκη του στο Game 5 επί της Μακάμπι και έγινε η δεύτερη ομάδα που τα κατάφερε μετά την Ρεάλ. Οι “πράσινοι” δικαιούνται 600 εισιτήρια – όπως όλοι οι φιναλίστ – ενώ η πλειοψηφία των εισιτηρίων διατέθηκε στις 19 Δεκεμβρίου από το επίσημο σάιτ της EuroLeague και χρειάστηκαν μόλις 4 ώρες για να εξαντληθούν. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα τρόπος να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο, με τις τιμές να είναι ήδη γνωστές.

Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο έχει ανοίξει το γνωστό Fan-to-Fan Marketplace, με το σχετικό link να παρατίθεται ΕΔΩ. Τι είναι όμως αυτό; Η επίσημη πλατφόρμα της EuroLeague, όπου κάποιοι φίλαθλοι μπορούν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στην τιμή κόστους. Στην τιμή δηλαδή που τα αγόρασαν, χωρίς “καπέλο”, σε μία προσπάθεια της EuroLeague να αποφύγει την πώληση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων μάλιστα για τους 4 αγώνες (δύο ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός) είναι ήδη γνωστές, αφού ξεκινούν από τα 229 ευρώ (57.25 ανά αγώνα δηλαδή) και φτάνουν μέχρι και τα 709 ευρώ (177.25 ανά αγώνα).

Το Fan-to-Fan- Marketplace είναι πιθανότατα και ο πιο σίγουρος τρόπος για έναν φίλαθλο να προμηθευτεί ένα εισιτήριο, αφού τα 600 εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα συνηθίζει να τα διαθέτει αρχικά σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.