Το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι για την Ανόρθωση όσον αφορά την επόμενη μέρα στα διοικητικά. Ο Χρήστος Χατζηστεφάνου αναλαμβάνει την προεδρία του σωματείου έχοντας ήδη καταρτίσει το συνδυασμό του και τις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και για το πώς θα προχωρήσει η εταιρεία.
Οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο -κατ’ ακρίβεια στο τελικό τους. Θα λειτουργήσει σε μία μορφή πολυμετοχικότητας, με Εκτελεστικό Πρόεδρο δηλαδή μισθωτό. Αυτό που πληροφορούμαστε είναι ότι λίαν συντόμως, θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση μεταξύ των ατόμων που ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πώς θα αναλάβουν τα διοικητικά ηνία, καθώς ας μη ξεχνάμε ότι οι μετοχές παραμένουν στην οικογένεια Πουλλαΐδη. Αν δηλαδή θα παραχωρηθούν σ’ αυτούς από τον μεγαλομέτοχο (και πώς) ή θα λειτουργήσουν με πληρεξούσιο. Επιπλέον, θυμίζουμε ότι τον Μάιο λήγει η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ της εταιρείας και του σωματείου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έγιναν επαφές προκειμένου να υπογραφεί μια νέα συμφωνία, διαφορετική από την υφιστάμενη που θα διασφαλίζει τις δύο πλευρές. Εξελίξεις θα προκύψουν λίαν συντόμως για όλα τα ανοικτά (διοικητικά) θέματα.

Ανδρέας Βεντούρης