Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα VIDEO στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram από την στιγμή που ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, γράφοντας ότι βλέπει τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την EuroLeague τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ποστάρει το συμβόλαιο τις πρώτες πρωινές ώρες. Μερικές ώρες αργότερα, ο διοικητικός ηγέτης των “πράσινων” ανέβασε και ένα VIDEO από την στιγμή που ο Αμερικανός υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει την EuroLeague τα επόμενα πέντε χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο VIDEO μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού εμφανίζεται να δινει κάποια στιγμή στον Ναν μία φιγούρα από την χαρακτηριστική πόζα του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Ο Σημαδεμένος» (Scarface), με τον Αμερικανό να βάζει τα γέλια και να του λέει ότι τον είδε να φοράει ένα μπουφάν με σχέδιο της ταινίας στο Game 3 με την Μακάμπι, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναφέρει ότι είχε έναν Τουρκόσερβο φίλο με τον οποίο έλεγαν κάθε διάλογο από την ταινία.

Δείτε το post:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000)