H εκπληκτική Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι καλπάζει για την κατάκτηση του scudetto, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της μετά το άνετο 3-0 επί της Κρεμονέζε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».
Η Νάπολι χρειάστηκε 21 λεπτά για να ανοίξει το σκορ με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του, σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ με πλασέ από πλάγια θέση μετά από ωραία ατομική ενέργεια.
Η Νάπολι είχε την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, οι Παρτενοπέι έδιωξαν το όποιο άγχος, αφού στο 65ο λεπτό, ο πρώτος σκόρερ της Serie A, Βίκτορ Οσιμέν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τη Νάπολι, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς.
Το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, μπήκε στο 79ο λεπτό, από τον Ελίφ Έλμας που με υπέροχο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Έτσι, η Νάπολι πανηγύρισε την 19η νίκη της την φετινή σεζόν, έφτασε τους 59 βαθμούς και βλέπει το όνειρο της κατάκτηση του πρωταθλήματος να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ