Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα συνεχίζονται με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει για το ποσό του δανεισμού του παίκτη και να συζητούν για την οψιόν αγοράς του.
Δημοσιεύματα από το Μεξικό τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (9/1) ανέφεραν πως έπειτα από πολλές μέρες συζητήσεων, υπάρχει μία πρώτη συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, για το ποσό των 500.000 δολαρίων (περίπου 468.000 ευρώ) όσον αφορά το «νοίκιο» που θα πρέπει να καταβάλλουν οι «πράσινοι» προς το κλαμπ της Κεντρικής Αμερικής έως το καλοκαίρι.
Από εκεί και πέρα, εντός της σημερινής ημέρας (απ’ το απόγευμα κι έπειτα, λόγω της διαφοράς της ώρας) θα επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την οψιόν αγοράς του 25χρονου διεθνούς Μεξικανού εξτρέμ.
Στην τρίτη πρόταση που είχε στείλει εγγράφως το «τριφύλλι» την περασμένη Παρασκευή (6/1) είχε προτείνει ένα συνολικό «πακέτο» για την αγορά του παίκτη, που έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ (4,67 εκατ. ευρώ για «ενοίκιο» κι οψιόν αγοράς).
Η διοίκηση της Κρουζ Αζούλ έκανε αντιπρόταση τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1), ζητώντας πλέον του «ενοικίου», το ποσό των 6 εκατ. δολαρίων σε υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Αντούνα το καλοκαίρι (5,6 εκατ. ευρώ) και ποσοστό μεταπώλησης 20%.
Ως εκ τούτου, με βάσει τις πληροφορίες που βγαίνουν (και) από το περιβάλλον του παίκτη, αυτή την στιγμή υπάρχει μία απόσταση της τάξεως του 1,5 εκατ. δολαρίων (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ) η οποία θα πρέπει να «γεφυρωθεί» στην προσεχή διαπραγμάτευση ανάμεσα στα δύο κλαμπ.