Για ότι αφορά τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Ήταν ένα συναρπαστικό κι αμφίρροπο παιχνίδι. Αισθανόμαστε ότι βάσει της εικόνας μας, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έβγαλε πάθος, ενέργεια, χαρακτήρα. Κερδίσαμε την αυτοπεποίθηση μας στα τελευταία τρία παιχνίδια».

Για την πορεία το τελευταίο διάστημα: «Σίγουρα δεν μας άξιζε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις, αλλά η απόσταση να ήταν μικρότερη. Κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Χθες πήραμε ένα βαθμό αλλά στερηθήκαμε άλλους δέκα σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για τα μεταγραφικά: «Πέραν του Ουάρντα θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση. Υπεύθυνοι είναι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, διακυβεύεται μια ολόκληρη πρόκριση. Είναι στο 50-50. Θα πρέπει ο κόσμος των δύο ομάδων να αντιληφθεί πως είναι ένα παιχνίδι. Μια ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από την πρόκριση».

Τα αγωνιστικά: «Ο Ζράντι έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης, εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Οι Χάμπος και Κολ είναι στο 50-50. Ο Ουάρντα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Πεϊμπέρνς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση».

Τα εισιτήρια: «Άρχισε σήμερα το πρωί η β’ φάση της προπώλησης. Στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΛ θα παίρνουμε το βόρειο πέταλο».