Η νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανέβασε το ΑΠΟΕΛ στην 1η θέση ( η τελευταία φορά ήταν το 2019 όταν κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα) και απογειώνει τον κόσμο που πλέον αρχίζει να το πιστεύει και να το φωνάζει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.
Από την άλλη όμως, ο Μιλόγεβιτς που έχει αναμορφώσει το ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο δεν πανηγυρίζει αλλά προσγειώνει τον καθένα και πρώτους τους ποδοσφαιριστές.
Ο Σέρβος κόουτς θυμίζει σε όλους, ότι υπάρχει μακρύς και δύσκολος δρόμος για την επίτευξη του μεγάλου στόχου και από την Δευτέρα, άπαντες επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση (Σάββατο 17 Δεκεμβρίου) στο ΓΣΠ με το βλέμμα στην 9η σερί νίκη!
Είναι όμως γεγονός, ότι η πορεία της ομάδας, είναι τέτοια που επιτρέπει σε όλους να οραματίζονται την επιστροφή στην κορυφή.
Πλέον, δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τις 8 σερί νίκες που εκτός από την αναρρίχηση στην 1η θέση έχει βελτιώσει σε όλα το συντελεστή τερμάτων και εδραιώνεται μία τεράστια δυναμική για τη διεκδίκηση και κατάκτηση του πρωταθλήματος.