Η (καλαθοσφαιρικά, πασίγνωστη) οικογένεια της, ρίζωσε στην Κύπρο, η μεγάλη της αδελφή… διάλεξε την Κυπριακή υπηκοότητα και είναι διεθνής με τη δική μας Εθνική ομάδα, η ίδια προτίμησε τη χώρα καταβολής της και το μεγάλο της όνειρο, έγινε πραγματικότητα!

Για την Ιβάνα Ράτσα ο λόγος, η οποία κέρδισε μια θέση, στην κλήση της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία, το οποίο θα ξεκινήσει αύριο (λόγω της διαφοράς ώρας με την Αυστραλία, ημερολογιακά στη μακρινή ήπειρο, η διοργάνωση, ξεκινά μεθαύριο)!

Για την ίδια την Ιβάνα, η «χρυσή κλήση», αποτελεί την πραγμάτωση ενός μεγάλου ονείρου που είχε η ίδια, που πίστεψε και στόχευσε σε αυτό, καθώς μάλιστα, το καλοκαίρι που είχε βρεθεί στην Κύπρο, το είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει (μαζί με την αδελφή της, Τιάνα, που αγωνίζεται στην Ανόρθωση), στον υπογράφοντα.

Θυμίζουμε ότι η Ιβάνα Ράτσα, μικρή κόρη του Ντράγκαν και της Μπράγκα, είχε κερδίσει μια θέση στα ντράφτ του WNBA, ενώ κατά την περασμένη χρονιά, είχε αγωνισθεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και του χρόνου, θα αγωνίζεται στο Ισπανικό.

«Υπερήφανη μαμά»!

Επικοινωνήσαμε με τη μητέρα της Ιβάνα, την Μπράγκα Ράτσα, η οποίας μας τόνισε τα ακόλουθα για την επιτυχία της μικρής της κόρης:

«Η Ιβάνα, αφιέρωσε όλο το καλοκαίρι, δουλεύοντας σκληρά, για να πετύχει αυτήν την κλήση και πραγματικά, μας έχει κάνει αρκετά χαρούμενους και υπερήφανους!

Προσωπικά, είμαι μια χαρούμενη μαμά και οι ευχές μου στην όλη προσπάθεια που θα κάνει, θα είναι μαζί της»!

Μάριος Πολυδώρου