Η Ανόρθωση…πάει υποψιασμένη το Σάββατο (19:00 ΓΣΠ) για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Η περσινή ήττα από τον αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο, συν η ιδιαιτερότητα που έχει πάντα η 1η αγωνιστική, υποχρεώνουν τόσο τον Ντάρκο Μίλανιτς, όσο και τους ποδοσφαιριστές να δουν τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα.
Ο Σλοβένος προπονητής, έχει τους δικούς του λόγους για να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στον πάγκο ώστε να εδραιωθεί στον κόσμο και συνάμα να δημιουργηθεί από νωρίς το ιδανικό κλίμα στη νέα Ανόρθωση, ενώ οι ποδοσφαιριστές καλούνται με τη σειρά τους να έχουν την ιδανική απόδοση για να προσθέσουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Αγωνιστικά, είναι γνωστή η απουσία του τιμωρημένου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς και του τραυματία Ράντονιτς, όπως επίσης και ο ανέτοιμος Γουαρίς .

Εκτός απροόπτου ο Μίλανιτς θα επαναλάβει την 11άδα με την οποία άρχισε το φιλικό με την Πάφος FC.
Ο Λόρια στα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Κορέια με τους Χαρογιάν και Μαρσίνιο κεντρικούς αμυντικούς.
Οι Αρτυματάς, Πάντσεον και πιθανόν ο Εμπραλίτζε ( εναλλακτική ο Σάμπο) στη μεσαία γραμμή, αριστερά στην επίθεση ο Ουάρντα, δεξιά ο Φερέιρα και ο Νινγκά σέντερ φορ.
Αν ο Σάμπο κριθεί έτοιμος για την 11άδα, θα πάει ο Εμπραλίτζε δεξιά και ο Φερέιρα να μείνει στον πάγκο.
Στα συν της ομάδας, θα είναι ο κόσμος. Με μπροστάρηδες στους «μαχητές» οι οποίοι ετοιμάζουν δυναμική παρουσία, αναμένεται να βρεθούν στο ΓΣΠ, ίσως και τρεις χιλιάδες Ανορθωσιάτες.
Η ομάδα έχει απόλυτη ανάγκη τους οργανωμένους όπως και όλους τους φιλάθλους, στη νέα της φιλόδοξη προσπάθεια για να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.