Σοκ στο τέλος για τη Λάτσιο, η οποία κρατούσε στα χέρια της τη νίκη στην έδεα της Σαμπντόρια ως το 90+2’, ωστόσο παραχώρησε ισοπαλία 1-1.
Στο 8ο μόλις λεπτό, ο Οντέρο έσωσε δύσκολα μετά από διαγώνιο σουτ του Άντερσον από τα δεξιά, ενώ στο 14’ σε φάση καρμπόν, ο γκολκίπερ της Σαμπντόρια βγήκε και πάλι νικητής.  Τελικά στο 21ο λεπτό ο Σάβιτς έδωσε μαγική ασίστ με τακουνάκι στον Ιμόμπιλε που πλάσαρε από κοντά τον Οντέρο για το 0-1 ενώ στο 25’ ο Οντέρο νίκησε τον Τζακάνι σε τετ α τετ και στην επαναφορά ο Ιμόμπιλε σούταρε στο δοκάρι.
Στο 40ο λεπτό οι γενοβέζοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Προβεντέλ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Κουαλιαρέλα από πλάγια αριστερά και στο 45+1’ οι Ιμόμπιλε και Τζακάνι έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος έκανε το σουτ αλά ο Μουρίγιο έσωσε.
Στο 62ο λεπτό ο Προβεντέλ έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Ρινκόν ενώ στο 84’ ο Ρινκόν σούταρε ξανά από μακριά αλλά αυτή τη φορά αστόχησε και στο 90’ ο Οντέρο έσωσε με τα πόδια μετά από διαγώνιο σουτ του Μπάσιτς.
Και τελικά στο 90+2’ ο Ρινκόν πέρασε κάθετα στον Γκαμπιαντίνι, που έκανε την κίνηση και το κοντρόλ ανάμεσα στα στόπερ και σούταρε με τη μία για το 1-1.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Οτζέλο, Βέρε (61’ Ντζούριτσιτς), Ρινκόν, Σαμπίρι, Βιέιρα (69’ Βιγιάρ), Μπερεζίνσκι, Μουρίγιο (73’ Φεράρι), Κόλεϊ, Κουαλιαρέλα (69’ Γκαμπιαντίνι), Λερίς (46’ Καπούτο)
ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λατσάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι (82’ Ζίλα), Μάρουσιτς, Κατάλντι (72’ Μάρκος Αντόνιο), Σάβιτς, Αλμπέρτο (72’ Μπάσιτς), Άντερσον (41’ Πέδρο), Τζακάνι (73’ Καντσελιέρι), Ιμόμπιλε

ΕΜΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ 1-1
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Έμπολι και Βερόνα, μοιράστηκαν από ένα βαθμό αλλά αγνοούν τη νίκη μετά από τέσσερα ματς στο φετινό Καμπιονάτο.
Μετά από ένα πρώτη μέτριο 20λεπτο, στο 26’ η Έμπολι άνοιξε το σκορ στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. O Μπαλντάντσι βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Στοϊάνοβιτς σταμάτησε στον Μοντιπό ενώ στο 49’ μετά από γύρισμα του Λαζάνια, ο Λάζοβιτς πλάσαρε αλλά είδε τον Βικάριο να του λέει όχι.
Στο 69ο λεπτό ο Καλόν, που μόλις είχε μπει στο ματς, κοντρόλαρε με το στήθος και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος έκανε το 1-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής.
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς Λουπέρτο, Παρίζι, Ισμαΐλι, Γκράσι (64’ Χέντερσον), Μπαντινέλι, Χάας (64’ Μαρίν), Μπαλντάντσι (38’ Μπαϊράμι), Λάμερς (83’ Ντέστρο), Σατριάνο (83’ Φατσίνι)
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι (46’ Τεράτσιανο), Νταβίντοβιτς, Τσεκερίνι (46’ Χιέν), Κόπολα, Λάζοβιτς, Ταμέζ (67’ Ντόιγκ), Ίλιτς, Χόνγκλα (46’ Βελόσο), Ανρί, Λαζάνια (68’ Καλόν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ