Η πρωινή σαββατιάτικη ανακοίνωση της ΑΕΚ μόνο χαρμόσυνο νέο δεν επεφύλαξε. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ανδρέας Παρασκευάς υπέστη και πάλι έναν σοβαρό τραυματισμό, συγκεκριμένα ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας, δεν θα είναι αντίπαλο…
Σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση της Πέμπτης, σε μια προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα, το πόδι του… γύρισε όταν πάτησε στο έδαφος. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, δυστυχώς η διάγνωση ήταν η χειρότερη δυνατή.
Να σημειώσουμε ότι ο τραυματισμός του αφορά το αριστερό του πόδι κι όχι το δεξί στο οποίο τραυματίστηκε πέρυσι. Ο 24χρονος τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και θα χρειαστεί περίπου ένα εξάμηνο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
Στην ΑΕΚ είναι δίπλα στον Ανδρέα και άπαντες στην Ουγγαρία του έχουν στείλει το μήνυμα ότι θα τον στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό. Μαζί με την ομάδα-και φυσικά ενημερώθηκε για τα άσχημα νέα-βρίσκεται και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό φιλικό με την Ραπίντ Βιέννης.

Ανδρέας Βεντούρης