Είναι δεδομένο ότι ο Τσάβι Ρόκα θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, ο οποίος θα προορίζεται ως βασικός για την επόμενη σεζόν. Είναι λάθος ωστόσο να σημειώνεται και να αναφέρεται πως η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της, αυτή τη στιγμή, μόλις έναν τερματοφύλακα. Δηλαδή τον Ιωακείμ Τούμπα.
Ας μη ξεχνάμε τον Ανδρέα Παρασκευά. Ο Κύπριος άσος στάθηκε πολύ άτυχος την προηγούμενη χρονιά, καθώς υπέστη έναν σοβαρότατο τραυματισμό στην καλοκαιρινή προετοιμασία και μάλιστα, όπως είχαμε πληροφορηθεί τότε και το μεταφέρουμε, άφηνε πολύ καλές εντυπώσεις.
Ασφαλώς ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει να καλύψει το δικό του δρόμο για να φτάσει η ώρα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση και στο απαιτούμενο επίπεδο. Το ζητούμενο στην ΑΕΚ είναι να υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του «άσου» και βεβαίως να μην ταλαιπωρηθεί με συνεχείς αλλαγές, όπως πέρυσι…

Η μπουτίκ…
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λειτουργία του Online Shop, κάτι που ζητούσε ο κόσμος. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, είναι πιθανόν να γίνει επέκταση της μπουτίκ που βρίσκεται στο σωματείο, προκειμένου να μεγαλώσει ο χώρος για τα προϊόντα της ομάδας. Στα σχέδια υπάρχει και η δημιουργία μπουτίκ στην «Αρένα», όμως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα.

Ανδρέας Βεντούρης