Για το ματς με τον Απόλλωνα, τη ρεβάνς με την Ομόνοια κι ότι αφορά την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Κάθε φορά βρίσκουμε τρόπο να μην κερδίζουμε παιχνίδια. Συνέβη με όλους τους τρόπους. Φέραμε τέσσερεις ισοπαλίες με τον Απόλλωνα, δεν είναι τυχαίο, πρέπει να αναρωτηθούμε κι εμείς οι ίδιοι ποιο κομμάτι από το παζλ μας λείπει κι αντί να είμαστε πρώτοι, να μιλάμε για θαύμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον ημιτελικό της Τετάρτης, όπου θέλουμε να δούμε την ομάδα να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό για τις πιθανότητές της να περάσει».

Για τη μάχη της Ευρώπης: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το να προσπεράσουμε έναν αντίπαλο για να βγούμε στην Ευρώπη είναι στα πόδια μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για την παρουσία των σέντερ φορ: «Δεν είναι σωστό να στοχοποιήσουμε τον Νοβότνι. Μπαίνει στο γήπεδο για να κάνει πολλές δουλειές. Το είπε και ο ίδιος ότι αυτού του είδους σέντερ φορ είναι. Θέλει να είναι ο πρώτος αμυντικός παρά ο τελευταίος επιθετικός. Ο Ρουσιάς κάνει το καλύτερο που μπορεί όταν του ζητηθεί να βοηθήσει. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα είναι συγκεκριμένος, βολεύεται να σκοράρουν άλλοι παρά ο σέντερ φορ. Έχουμε τα πιο παραγωγικά μπακ του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλούς σκόρερ».

Για το ξέσπασμα του Τιμούρ: «Ο προπονητής μας τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση η οποία τον ενόχλησε. Δεν θα σταθούμε εκεί. Έχουμε μπροστά μας κρισιμότατους αγώνες. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο ΓΣΠ να μας βοηθήσει».

Τα αγωνιστικά: «Είναι σίγουρα εκτός ο Μάριος Αντωνιάδης, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Σπύρος Ρισβάνης. Είναι τιμωρημένοι οι Αρτυματάς, Βερχόβετς και Χριστοδουλόπουλος».

Για όσα έγιναν εκτός γηπέδου: «Άρχισαν να επιστρέφουν στα γήπεδά μας πράγματα που νομίζαμε ότι είχαμε ξεχάσει. Μετά από κάποια χρόνια ήρθαν οργανωμένοι του Απόλλωνα, η Αστυνομία το γνώριζε, υπήρξε ανακοίνωση από τους οργανωμένους μας ότι θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι έξω από το γήπεδο. Η Αστυνομία θα έπρεπε να είχε καλύτερη φρούρηση του συγκεκριμένου σημείου. Να αποτρέπει οποιαδήποτε έκτροπα. Δεν έγινε έτσι και δυστυχώς τώρα ζούμε με την αγωνία μη γίνει κάτι που κανείς δεν θέλει. Το παιδί είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σοβαρά. Αν επανέλθουμε σ’ αυτά, στα έκτροπα προηγούμενων χρόνων, δεν θα αργήσουμε να θρηνήσουμε κι εμείς θύματα όπως συνέβη στην Ελλάδα».

Αν οι ομάδες μπορούν να κάνουν κάτι: «Τα χέρια των ομάδων είναι δεμένα. Τα επεισόδια είναι έξω από το γήπεδο, ακόμη και χιλιόμετρα μακριά. Πώς ακριβώς θα τα ελέγξει μια οποιαδήποτε ομάδα αυτά τα επεισόδια; Είναι δουλειά της Αστυνομίας».