Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε προγραμματίσει από προηγουμένως ταξίδι στη Γεωργία, για οικογενειακούς λόγους και η αναχώρηση του θα γίνει αύριο Δευτέρα.
Αλλιώς βέβαια περίμενε τα δεδομένα στην Ανόρθωση, πριν το ματς του Άρη και διαφορετικά εξελίσσονται μετά την αποτυχία.
Οι τελευταίες πληροφορίες, λένε ότι ο Νεόφυτος Λάρκου μίλησε μετά το ματς με τον Χρίστο Πουλλαίδη και βασικά ανέλυσαν τα νέα δεδομένα και ειδικά τις οικονομικές επιπτώσεις που προκύπτουν.
Ένα σενάριο που ενδεχομένως να κερδίσει έδαφος, είναι να προκύψουν νέες οικονομικές συμφωνίες τόσο σε ποδοσφαιριστές , όσο και σε μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ θεωρείται πλέον δεδομένο, ότι το συνολικό μπάτζετ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό της σεζόν 2021-22 που λέγεται ότι ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια, μόνο σε μισθούς!
Τα νέα δεδομένα θα τα μάθει και ο προπονητής, ο οποίος όπως είναι γνωστό, διατηρεί το πιο ψηλό συμβόλαιο στην Ανόρθωση, με ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στις 270 χιλιάδες ευρώ, ενώ συνολικά, η προπονητική ομάδα του Κετσπάγια, κοστίζει γύρω στις 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο!
Το μπάτζετ, ανεβαίνει περισσότερο, λόγω του ότι θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής όπως και υπεύθυνος για το τμήμα σκάουτινγκ με το δίδυμο αυτό να κοστίζει κάτι παραπάνω από 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο!