Η Σαλερνιτάνα πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Σαμπντόρια (1-2), κρατώντας την χαμηλά και συνεχίζει να έχει αμυδρές ελπίδες. «Τεσσάρα» της Ουντινέζε στην Έμπολι (4-1).
Τρομερό «διπλό» μέσα στη Γένοβα πήρε η Σαλερνιτάνα! Η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις» και συνεχίζει να έχει αμυδρές ελπίδες για τη σωτηρία, αφού είναι στο -9 αλλά με δύο ματς λιγότερα! Την ίδια ώρα, οι Γενοβέζοι παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, χάνοντας ακόμη μια ευκαιρία να αγκαλιάσουν την παραμονή.
Η Σαλερνιτάνα μπήκε με το πόδι στο… γκάζι στο ματς και αιφνιδίασε την Σαμπντόρια, αφού βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 6ο λεπτό. Αρχικά, ο Φάτσιο στο 4’ και δύο λεπτά μετά ο Έντερσον έβαλαν την Σαμπντόρια με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό σοκ και το πέρας του μισαώρου, ο Καπούτο μείωσε στο 32ο λεπτό σε 2-1, βάζοντας εκ νέου την ομάδα του στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Παρόλα αυτά, η Σαμπντόρια δεν είχε το καθαρό μυαλό και τις κατάλληλες επιλογές στο δεύτερο μέρος, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την… ηρωική Σαλερνιτάνα.
Εμφατική νίκη της Ουντινέζε επί της Έμπολι με σκορ 4-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 39 βαθμούς. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 34, αλλά και χωρίς νίκη στα τελευταία 16 ματς πρωταθλήματος!
Ο Ισμαΐλι με αυτογκόλ στο 6’ έδωσε το προβάδισμα στην Ουντινέζε, με τον Ντεουλοφέου στο 52’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Ο Πιναμόντι με πέναλτι στο 70’ μείωσε το σκορ, με τον Πουσέτο εννιά λεπτά αργότερα να επαναφέρει το προβάδισμα των δύο τερμάτων για την Ουντινέζε. Ο Σάμαρτζιτς με φοβερό σουτ στο 87’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 4-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ