Για την προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Τότεναμ μίλησε ο Αντόνιο Κόντε εκφράζοντας την απογοήτευσή του.
Ούτε υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε η Τότεναμ μπορεί να βρει τον δρόμο της. Τα «σπιρούνια» αποκλείστηκαν από την συνέχεια του FA CUP από την Μίντλεσμπρο ενώ η είσοδος στην τετράδα έχει δυσκολέψει επικίνδυνα.
Ο Αντόνιο Κόντε, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο σημείωσε ότι εδώ και 20 χρόνια η αστάθεια χαρακτηρίζει την Τότεναμ. Όπως σημείωσε ο Ιταλός τεχνικός αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη.
«Αυτή είναι η ιστορία της Τότεναμ. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σταθερός και να αποφύγεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Το να γίνει αυτό και να αλλάξει αυτού του είδος η κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι απλό. Βραχυπρόθεσμα είναι αδύνατο να γίνει αυτό. Όχι μόνο από μένα, αλλά και από κάθε προπονητή που θα έρθει εδώ για να αλλάξει την κατάσταση. Αυτή είναι η ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια», ήταν τα λόγια του»