Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ηλίας Χαραλάμπους, στην ιστοσελίδα μας τόνισε πως τον πρώτο λόγο για το μέλλον του τον έχει η Στεάουα, ωστόσο, αστειευόμενος είπε πως αν έρθει πρόταση από την Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει Βαρκελώνη!
Η τοποθέτησή του:
Το συμβόλαιο σου λήγει στο τέλος της σεζόν. Θέλεις να συνεχίσεις στη Στεάουα; «Θέλω να συνεχίσω ναι. Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Η ομάδα είναι ευχαριστημένη από εμένα αλλά στη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ότι κι αν γίνει πρώτα θα το συζητήσω με την ομάδα και μετά θα παρθεί η απόφαση».

Αν σου γίνει μια πρόταση από ομάδα που είναι σε πρωτάθλημα ανώτερου επιπέδου, ωστόσο δεν παίζει στην Ευρώπη, θα αποχωρήσεις από τη Στέαουα ή θα παραμείνεις για την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ; «Αν μου έκανε πρόταση η Μπαρτσελόνα θα πήγαινα (σ.σ γέλια). Αυτό που ισχύει είναι πως τον πρώτο λόγο έχει η Στεάουα. Θα το συζητήσω μαζί τους. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να πατούμε στη γη και να γνωρίζουμε την πραγματικότητα. Πήρα ένα πρωτάθλημα, αλλά το θέμα είναι να παραμείνεις ταπεινός». 

*Ολόκληρη η μεγάλη συνέντευξη του Κύπριου κόουτς της Στεάουα και πρωταθλητή Ρουμανίας θα αναρτηθεί σήμερα (4/5) το βράδυ.

Θράσος Δημητρίου