Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο, για την 3η αγωνιστική του β’ γκρουπ, στάθηκε, μέσα σε άλλα, στους παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. 
Αναλυτικά:
«Η διαδικασία των πλέι άουτ, για κάποιους μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και με ένα λάθος μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Είναι το πρώτο ματς είναι που φέραμε τόσο καλά την μπάλα στην περιοχή. Είναι ένα ματς με κερδισμένους και χαμένους. Εννοώ πως πολλά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής δεν με ικανοποίησαν σε αντίθεση με τον Φραντζή. Αυτός ο νεαρός αν έχει κρατήσει χαμηλά το κεφάλι και δουλέψει σκληρά, έχει πολύ μέλλον».
Αν αυτό θα παίξει ρόλο στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Είναι το πρώτο ματς που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και δεν χάνουμε, χωρίς να λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Εννοείται πως ναι. H νοοτροπία μου είναι τέτοια.  Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται για να παίζουν σε όλα τα ματς και όχι να επιλέγουν παιχνίδια. Πρέπει σε όλα τα ματς, από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, να σέβεσαι την ομάδα που σε πληρώνει, την φανέλα που φοράς. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι πως να κερδίσεις το ματς».