Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Super Sport FM 104.0. Ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά και για την πορεία του πρωταθλήματος μας.
Για το αν έγινε συζήτηση για επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Κάναμε μια κουβέντα με τον κ. Τορναρίτη. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούσα να έρθω».
Για την προοπτική επιστροφής το καλοκαίρι: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τον Ολυμπιακό τον έχω στην καρδιά μου. Έχω καλή διάθεση».
Για τη μάχη της 6άδας: «Η Πάφος πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην μπει στην 6άδα. Για μένα είναι το φαβορί για την 6άδα».
Για τους λόγους που η Ομόνοια βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση: «Η Ομόνοια είχε ένα συγκεκριμένο στυλ και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Τώρα δεν υπάρχουν μυστικά. Όταν μαθευτεί αυτό που παίζεις γίνεται εύκολα διαχειρίσιμο από τον αντίπαλο. Η ομάδα από πέρσι αποδυναμώθηκε. Τόσο με αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όσο και με τραυματισμούς και μιλώ για τους Κούσουλο και Ασάντε που ήταν βαρόμετρο. Η ομάδα δεν εξελίχθηκε. Δεν μπήκαν καινούργιες ιδέες. Δεν ήρθαν παίκτες που έκαναν τη διαφορά για να την ανεβάσουν επίπεδο».
Για το ΑπόλλωνΑνόρθωση: «Είναι όλα ανοιχτά. Ο Απόλλων έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει στο Τσίρειο και έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στα ντέρμπι δεν πρέπει να μπαίνει η ταμπέλα του φαβορί».
Για τη διαφορά του Απόλλωνα από τις άλλες ομάδες: «Είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια στα πλέι οφ. Είναι δύσκολο να χάσει συνεχόμενα παιχνίδια και ταυτόχρονα μια άλλη ομάδα να κάνει συνεχόμενες νίκες. Η διαφορά του Απόλλωνα έχει να κάνει με την  ωρίμανση της ομάδας. Όταν ήμουν στην ομάδα ακούγαμε συνεχώς «πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα» και ότι «δεν υπάρχει αύριο». Υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με πέρσι. Την είχα καταθέσει αυτή την άποψη στον κ. Κίρζη και είμαι χαρούμενος που υιοθετήθηκε. Πλέον ο Απόλλων δείχνει ώριμος και είναι το μεγάλο φαβορί».