Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, πέραν του ΑΠΟΕΛΑπόλλων αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις και στις επίμαχες φάσεις σε άλλους τρεις αγώνες, περισσότερο γι’ αυτόν στο Μακάρειο.

ΔΟΞΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ: «Στο 15’ ο Τζιωνής με τον Καραμανώλη στην περιοχή της Δόξας, ο Καραμανώλη παρενοχλεί τον αντίπαλό του και ο Τζιωνής έπεσε άτσαλα. Ήταν υπερβολικό το πέσιμο, όμως: στο 46’, έδωσε πέναλτι στη φάση του Λέζιακς με Μπαλντέ που ήταν ελαφρύτερο το σπρώξιμο. Εδώ υπήρξε ανομοιομορφία στις αποφάσεις του διαιτητή.
Στο 43’ κέρδισε κόρνερ η Ομόνοια. Αποκρούστηκε στο πρώτο δοκάρι, έτρεξε ο Ντίσκερουντ και ήρθε από πίσω του ο Κοβάσεβιτς, εντός περιοχής, πρώτα τον χτύπησε με τον αγκώνα στο κεφάλι και μετά πήρε την μπάλα. Υπήρξε παράβαση-πέναλτι για την Ομόνοια, θα μπορούσε να επέμβει το VAR. Στο 88’ υπήρξε μια απλή διεκδίκηση κι έδωσε επιθετικό φάουλ. Στο 54’ έγινε δυνατό φάουλ από τον Αντάμοβιτς στον Ντίσκερουντ. Ήταν κίτρινη κάρτα. Κακώς ο παίκτης της Ομόνοιας κινήθηκε στον παίκτη της Δόξας, σωστή η κίτρινη που δέχθηκε. Αλλά ο Αντάμοβιτς κάνει και δεύτερη παράβαση, χτυπά με το κεφάλι τον παίκτη της Ομόνοιας. Είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έπρεπε να αποβληθεί».