Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον Ζάνο Σάββα ο οποίος όπως αναφέρουν στην θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Τορίνο. Η πρώην του ομάδα έδωσε τα συγχαρητήρια και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Αναλυτικά:

«Το όνειρο για το Ζάνο Σάββα συνεχίζεται, καθώς ο Ζάνος καλείται εκ νέου να υπογράψει επαγγελματικό πλέον συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα της Τορίνο!

Ο Ζάνος, το περασμένο καλοκαίρι πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια, είχε κληθεί και έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της Τορίνο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, οι οποίες ουσιαστικά οδήγησαν και στην επιβράβευση του με την υπογραφή νέου επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 3 χρονών, αφού από τον Δεκέμβριο έγινε μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας.

Η πορεία του Ζάνου, ενός παιδιού από τα σπλάχνα της ακαδημίας της ομάδας μας, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει και στα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας, το μήνυμα και το κίνητρο ότι με σκληρή δουλειά μπορούν για μεγάλες επιτυχίες ενώ επισημαίνεται για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η κατάλληλη ομάδα για την ανέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ζάνο, συνέχισε τη σκληρή δουλειά και το μέλλον είναι μπροστά σου».