Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και είπε μεταξύ άλλων για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, τη διαιτησία, τα αγωνιστικά νέα και το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00 στο Τσίρειο.:
«Δεν μας ικανοποίησε σαν αποτέλεσμα. Αγωνιστήκαμε με μισή ομάδα στο ΓΣΠ, δεν είχαμε πολλές βοήθειες από τον πάγκο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είχαμε ευκαιρία για το 0-2, είχε όμως και το ΑΠΟΕΛ για να το γυρίσει.
Οι πολλοί τραυματισμοί μας έχουν αποδεκατίσει αλλά συνεχίζουμε. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έγινε ένα λάθος στη μετάφραση των δηλώσεων του προπονητή που είπε πω μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος και όχι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Υπήρξαν και μυϊκοί τραυματισμοί  αλλά  οι περισσότερες όμως απουσίες είναι από κτυπήματα που έχουν δεχθεί οι παίκτες μας και δεν είναι θέμα σωστής εκγύμνασης. Οι περισσότεροι παίκτες θα είναι πιστεύω έτοιμοι με την ΑΕΛ. Είναι πολύ νωρίς όμως να πούμε κάτι αφού έχουμε άλλες δύο βδομάδες για το ντέρμπι στο Τσίρειο.
Θα είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, το οποίος εμείς σαν Απόλλων, σαφώς και θέλουμε να το νικήσουμε τόσο για το γόητρο, όσο και για τους βαθμούς».
Για τη διαιτησία του ΓΣΠ, δήλωσε. « Δεν θα υπάρξει καταγγελία γιατί είναι δώρο-άδωρο. Κάνουμε όλες τις ενέργειες όμως. Δεν είναι μόνο το θέμα της αποβολής αλλά και άλλες αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής.
Θα φτιάξουμε την ομάδα μας όμως. Οι επιστροφές και οι μεταγραφές θα γίνουν για να ενισχυθεί ποιοτικά το ρόστερ»