Δόθηκε ρεπό την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές που είτε αγωνίστηκαν, είτε ήταν στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν είχαν ρεπό, όσοι είναι στο ιατρικό δελτίο.
Πήγαν όλοι στον Αρχάγγελο και τα ευχάριστα νέα, προέκυψαν από το γεγονός ότι πλην του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος παραμένει εκτός για τουλάχιστον άλλες δύο βδομάδες, οι άλλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν και έδειξαν ότι πλησιάζει η επιστροφής τους με την υπόλοιπη ομάδα.
Συγκεκριμένα, ανέβασαν ρυθμούς, οι Ντογκαλά, Νταουσβίλι, Ντανίλο, Μάγκλιτσα που ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα του προπονητή φυσικής κατάστασης, μαζί με τους Σταύρο Γαβριήλ και Κωνσταντίνο Μιντίκκη, οι οποίοι είναι στο τελικό στάδιο για την πλήρη επάνοδο τους.
Οι ενδείξεις μάλιστα, είναι θετικές εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια για τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.
ΝΤΟΓΚΑΛΑ: Είναι έτοιμος και θα προπονηθεί φουλ από την Τετάρτη, δίνοντας επιπλέον λύση στον προπονητή, ακόμα και να βρεθεί στην 11άδα αν το θέλει ο Σωφρόνης.
ΝΤΑΟΥΣΒΙΛΙ: Ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις ο Γεωργιανός. Προβλέπεται ότι θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι της Δευτέρας.
ΝΤΑΝΙΛΟ: Κάθε μέρα και καλύτερα για το Βραζιλιάνο. Η επιστροφή του όμως, θα κριθεί από τον προπονητή. Αν μπει σε φουλ ρυθμό από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή, ίσως να κάνει την έκπληξη, και να συμπεριληφθεί στην αποστολή με την Ομόνοια.
ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ: Από τον ίδιο εξαρτάται η επάνοδος του. Θα μιλήσει μαζί του ο Σωφρόνης και θα αποφασίσει αν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει.
Στο μεταξύ, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τον Λουντέμο. Ο Νορβηγός θα απέχει από τις προπονήσεις και για λόγους ξεκούρασης. Αν δεν έπαθε κάτι σοβαρό, όπως είναι και η διαίσθηση, τότε εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το ντέρμπι.
Με αυτά τα δεδομένα, οι σίγουροι απόντες, είναι ο τιμωρημένος Λούκας Σόουζα και ο Ντε Βινσέντι, αφού ο Τορνίκε Οκριασβίλι θα συμπληρώσει την ποινή του από τις τρεις κίτρινες κάρτες στον μεθεπόμενο αγώνα με την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Μιχάλης Παπαγεωργίου