Η Ελλάς προηγήθηκε με πέναλτι του Λάζοβιτς στο 13’ και παρότι οι Viola ισοφάρισαν στο 42’ με τον Καστροβίλι, στο 59’ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Νόσλιν και κράτησε το πολύτιμο 2-1 μέχρι το φινάλε. Με αυτό πέρασε στο +1 από την 15η, Κάλιαρι, η οποία νωρίτερα δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και η Λέτσε έφυγε με το 1-1 από την Σαρδηνία. «Συμφώνησαν» ότι δεν θα χάσουν και με το 0-0 πήραν από έναν βαθμό και έμειναν εκτός επικίνδυνης ζώνης Έμπολι και Φροζινόνε.

Σε αναμέτρηση υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, Έμπολι και Φροζινόνε έπαιξαν για να μην χάσουν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά την λευκή ισοπαλία (0-0).

Στο 3ο λεπτό ο Ματσιτέλι δοκίμασε τα πόδια του με τον Καπρίλε να είναι στην θέση του. Στο 7’ ο Σούλε με διαγώνιο σουτ έστειλε εκτός εστίας την μπάλα. Στο 20’ ο Γκράσι από τον άξονα της μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον Τρεροφολίν σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στην επαναφορά ο Γκιασί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά όντας σε θέση οφσάιντ. Στο 40’ ο Σεντίρα αφού πάτησε περιοχή, πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Το πρώτο ημίχρονο είχε έντονη νευρικότητα για τις δύο ομάδες, δεδομένης και της κρισιμότητας της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν εμφανώς καλύτερα και προσπάθησαν αμφότερες με φάσεις διαρκείας να βρουν το γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 63’ ο Σεντίρα με τακουνάκι προσπάθησε να νικήσει τον Καπρίλε αλλά ο Μπερενζίνσκι με τάκλιν μπλόκαρε την προσπάθεια του. Από κει και έπειτα υπήρξαν πάρα πολλές διακοπές και φάουλ για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός. Στο 87’ ο Σουλέ έκανε ένα σουτ πάνω στον Καπρίλε.